Rannu aiandushuvilised peavad eramaalt mujale kolima

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannu paisjärve ääres asuvale erakinnistule on aiapidajad aegade jooksul istutanud viljapuid, aga rajanud ka kasvuhooneid ja kuure. Kinnistu servale püsti pandud keelumärk annab inimestele mõista, et võõral krundil pole viisakas peremehetseda.
Rannu paisjärve ääres asuvale erakinnistule on aiapidajad aegade jooksul istutanud viljapuid, aga rajanud ka kasvuhooneid ja kuure. Kinnistu servale püsti pandud keelumärk annab inimestele mõista, et võõral krundil pole viisakas peremehetseda. Foto: Kristjan Teedema

Aastakümneid on Rannu paisjärve ääres paiknenud rannulaste aiamaad, kuid nüüd otsustas maaomanik, et tahab ise oma maad kasutada, ja seda ei saa talle ette heita. 

Et elanikud soovivad ka edaspidi peenraid kaevata ja harida, kaalub vald, kas anda nende käsutusse tühjana seisev kinnistu lasteaia juures, ja plaanib küsida selleks volikogu luba.

Maaelule iseloomulik

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles