Tammeka alustas hooaega viigiga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meistriliiga hooaja avamäng Tammeka ja  Paide Linnameeskonna vahel lõppes 2:2 viigiga.
Meistriliiga hooaja avamäng Tammeka ja Paide Linnameeskonna vahel lõppes 2:2 viigiga. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Hooaja esimeses kohtumises läks JK Tammeka Annelinna staadionil vastamisi Paide linnameeskonnaga, kellel lasti 0:2 kaotuseisust 2:2 viiki mängida.



Juba kohtumise 15. minutil sai vigastada Mikk Laas, kelle asemel oldi sunnitud platsile tulema Kaarel Torop.

Esimesel poolajal oli mõlemal meeskonnal mõned võimalused – Albert Prosa lõi korra posti ning Paide ründajad kõmmutasid palli napilt üle värava – kuid väravat siiski ei sündinud.


Teisel kolmveerandtunnil olid järjest rohkem initsiatiivi võtmas tartlased, 73. minutil leidis Torop Paide kaitsjate vahel augu ning saatis palli värava paremasse alumisse nurka. 82. minutil eksis rängalt Paide väravat kaitsnud Kaido Koppel ning Alar Alve saatis mänguvahendi väravasse.


Tundus, et mäng on juba tehtud, kuid 90. minutil oli väravast liiga palju välja tulnud Göksu Hasancik ning Ats Sillaste pidi palli vaid üle tema pea tõstma, et väravat lüüa. Kõigest minut hiljem oli Tammeka kaitsjatest kiirem Janek Kalda, kes vasakult äärelt läbijooksule pääses ja palli värava teise nurka suunas.


„Mängida tuleb lõpuni, nii nagu me alati oleme mänginud, aga kui sa lased end 2:0 peal lõdvaks ja hakkad lollusi tegema, siis on karistused kerged tulema,“ oli Marko Kristal meeste tegutsemise pärast nördinud.


„Toropi värav oli väga ilus ja väga hästi lahendatud,“ kiitis ta noort ründajat, kuid häid sõnu jätkus ka debüüdi teinud palluri jaoks, „Alve on alati jalgpallist õigesti aru saanud ja kasutab oma võimalused ära.“


„Mäng oli põhimõtteliselt meie käes, mängupilt ei olnud küll hea, aga me siiski domineerisime. Juhtisime kahe väravaga, kuid ei kontsentreerunud piisavalt ning lasime kaks värvat lüüa – täiesti lubamatu!“ oli Tammeka kapten Kaarel Kiidron väga pettunud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles