Tartus sai jalakäija veokilt löögi, politsei otsib pealtnägijaid

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus sai jalakäija Tähe ja Sepa tänava ristmikul veokilt löögi, politsei otsib pealnägijaid.
Tartus sai jalakäija Tähe ja Sepa tänava ristmikul veokilt löögi, politsei otsib pealnägijaid. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Reede, 13. jaanuari hommikul kella 9 paiku ületas arvatavasti joobes 24-aastane mees Tartus Tähe ja Sepa tänava ristmikku ning sai löögi veoautolt. Veokijuht ilmselt jalakäijat ei märganud ning sõitis peatumata edasi Aardla tänava poole. Jalakäija sai viga, kuid pärast esmaabi traumapunktis lubati ta kodusele ravile.

Esialgsetel andmetel on politseil alust arvata, et õnnetuses osalenud veok võis olla valget värvi ja siniste triipudega ning kuuluda prügiveoga tegelevale ettevõttele. Seni kontrollitud ja piirkonda jäävad ettevõtted vastava kirjeldusega veokeid prügiveoks ei kasuta.

Võimalik, et tegu võib olla ka muud teenust pakkuva ettevõttega. Uurimaks õnnetust, milles inimene sai viga, alustas politsei menetlust.

Kõigil, kes oskavad anda abistavat infot veoki või selle juhi kohta, palutakse sellest teada anda politsei telefonil 730 8814, 612 3000 või meilitsi louna.ate@list.politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles