Tartumaa Suusatalv meelitab taas

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusatalve sari on mõeldud nii tõsistele suusahuvilistele kui ka harrastajatele. Pildid mullused rõõmsad osalejad avaetapil.
Suusatalve sari on mõeldud nii tõsistele suusahuvilistele kui ka harrastajatele. Pildid mullused rõõmsad osalejad avaetapil. Foto: Karol Pärn

Tänavuse, Tartumaa 5. Suusatalve uudised on suusakrossi elementidega osavussõit ja alustajaile mõeldud osalusklass, kus võistlusmaa läbimise aega ei mõõdeta.

Kolmapäeval alustava suusasarja üks eestvedajatest Vahur Teppan ütles, et loodab viiendal hooajal tuua suusatamise juurde veelgi rohkem noori ja vanemaid inimesi, kuna sari pakub peale võistlemise palju muudki.

Enamik etappidest toimuvad kolmapäevaõhtuti algusega kell neli ja start on avatud kella 19.30ni. Selles ajavahemikus saavad osalejad valida sobiva stardiaja. Mõned võistlused on ka puhkepäevadel. Distantsid varieeruvad etapiti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles