Elva ründab võimutsevaid kopraid

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elva linnavalitsuse keskkonnaspetsialist Maarika Uprus (vasakul) ja Elva linnapea Eva Kams tõdesid Arbi järve ääres, et kobraste elutegevuse jälgi ehk peaaegu läbinäritud ning juba langetatud peenikesi ja ka jämedaid puid on seal vaat et igal sammul.
Elva linnavalitsuse keskkonnaspetsialist Maarika Uprus (vasakul) ja Elva linnapea Eva Kams tõdesid Arbi järve ääres, et kobraste elutegevuse jälgi ehk peaaegu läbinäritud ning juba langetatud peenikesi ja ka jämedaid puid on seal vaat et igal sammul. Foto: Sille Annuk

Otse Elva linnavalitsuse akende all Arbi järve kaldal on koprad lühikese ajaga paljudest kaskedest järele jätnud vaid kännud. Eriolukorras on inimesed kasutusele võtnud erimeetmed. 

Kitsed, rebased, kährikud, jänesed, varesed ja teised väiksemad metsiku looduse esindajad pole männilinnas võõrad. 

On ette tulnud sedagi, et näiteks Elva kalmistul haudadele toodud lilledest matti võtmas käinud kitsede pärast on elanikud linnaametnikega pahandanud ning nõudnud korra majja seadmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles