Elektriteater otsib uuel aastal uut kodu (1)

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kino pidamisest juba lapsepõlves unistanud Andres Kauts vaatas Tartu Uue Teatri ukselt uude aastasse rõõmsalt, kuigi sama maja katuse all tegutsev Tartu Elektriteater peab koos temaga juba maikuus välja kolima.
Kino pidamisest juba lapsepõlves unistanud Andres Kauts vaatas Tartu Uue Teatri ukselt uude aastasse rõõmsalt, kuigi sama maja katuse all tegutsev Tartu Elektriteater peab koos temaga juba maikuus välja kolima. Foto: Sille Annuk

Tartu esimesi suuremaid tä­­na­­vusi kultuu­­riüritusi on «Filmiaasta nädalalõpp». See algas pühapäeval ja lõpeb täna Tartu Elektriteatris, mille juht ja visionäär Andres Kauts avas ukse uude aastasse Tartu Uue Teatri majas teadmisega, et kino tuleb sisustada tänavu mujale. Uue kodu otsimine on alanud.

Uuele aastale lükkasid hoogu sisse ja tänagi veel annavad juurde lõppenud aasta säravamad linateosed. Mõni neist ei olnud seni veel Elektriteatrisse jõudnud ja mõned olid sellised, mida oli selles kinos küll näidatud, kuid mida paljud sooviksid veel vaadata.

«Filmiaasta nädalalõpp»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles