Tartu linnamuuseumis kehtib uus hinnakiri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuuritöötajad astuvad nigelate palkade vastu välja.
Kultuuritöötajad astuvad nigelate palkade vastu välja. Foto: Sille Annuk

Alates 1. jaanuarist kehtib Tartu linnamuuseumis ja selle filiaalides uus teenuste hinnakiri. Külastajate soove arvestades on kohandatud ka linnamuuseumi ja laulupeomuuseumi lahtiolekuaegu.

Muudatused hinnakirjas

Tartu linnamuuseumi, KGB kongide muuseumi ja 19. sajandi linnakodaniku muuseumi uued piletihinnad on järgmised: täispilet 4 eurot, sooduspilet 2 eurot ja perepilet 8 eurot.

Oskar Lutsu majamuuseumi ja Tartu laulupeomuuseumi piletihinnad jäävad endiseks: täispilet 2 eurot, sooduspilet 1 euro ja perepilet 5 eurot. Tartu linnamuuseumi ja selle filiaale saab endiselt tasuta külastada iga kuu viimasel reedel.

Linnamuuseumi ja filiaalide eestikeelse giidi tasu on uuest aastast 15 eurot, võõrkeelse giidi tasu 25 eurot. Erand on Oskar Lutsu majamuuseum, kus eestikeelse giidi tasu on 10 eurot ja võõrkeelse giidi tasu 15 eurot.

Muudatused lahtiolekuaegades

Külastajate soovil on linnamuuseum uuest aastast lahti ka pühapäeviti. Muuseumi uued lahtiolekuajad on kolmapäevast pühapäevani kell 11–18. Esmaspäeviti ja teisipäeviti on muuseum kinni, kuid etteteatamisel võetakse rühmi vastu nendelgi päevadel.

Laulupeomuuseum on uuest aastast lahti teisipäevast pühapäevani kell 11–18.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles