Pildid: joobes juht mõlkis Tartus mitut autot

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartus Tähe tänaval juhtus täna ennelõunal avarii, milles inimesed küll vigastada ei saanud. Küll aga mitu autot, sest Mitsubishi sõiduautot roolinud joobekahtlusega meesterahvas ei mahtunud oma masinaga tänavale ära.

Omaaegse Kasekese restorani juures sai kõige tugevama paugu paremasse esinurka sõiduauto Ford Mondeo. Masina esiots purunes ja ka ratas väändus viltu. Fordi taha pargitud Chrysler pääses esialgse vaatluse põhjal kahjustustest. Küll aga purunes vasakpoolne tagumine nurk ja tuli Renault väikebussil, mille vastas Mitsubishi teekond lõppes.

Kohale sõitnud politseinikud pidasid kaks Mitsubishis viibinut isikut kinni ja viisid arestimajja. Meestest jäid maha kaks õllepudelit.

Lõuna prefektuuri kinnitusel juhtus õnnetus 10.50 paiku Tähe 28 maja juures. Soome numbrimärkidega masina roolis oli 1991. aastal sündinud eestlane Erkki, kelle tuvastati alkoholijoove.

Juht peeti kuriteos kahtlustatavana kinni karistusseadustiku paragrahvi 424 alusel, mis käsitleb mootorsõiduki juhtimist joobeseisundis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles