Hääletaja sattus julma kohtlemise ohvriks

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hääletaja autosid peatamas. Foto on illustratiivne.
Hääletaja autosid peatamas. Foto on illustratiivne. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Esmaspäeva õhtul sõbra sünnipäevapeolt koduteele asunud 63-aastane mees jõudis kodu asemel hoopis haigla intensiivraviosakonda. Mis mehega täpselt sel teekonnal juhtus, peab selgitama kriminaaluurimine.


Tartu Postimehele edastatud informatsiooni kohaselt hääletas mees maanteel ning ta võeti auto peale. Sõidukis olnud inimesed nõudnud mehelt raha. Seda polnud küüti palunul pakkuda, misjärel teda peksti ning jäeti tee äärde maha.

Jalaluumurruga mees jõudis suurivaevu koju. Selleks ajaks olid tal ära külmunud sõrmed, jalalabad ja põlved. Praegu on ta arstide hoole all ning tema edasine ravivajadus selgub lähipäevil.

Kiirabi sai väljakutse Jõgevamaale Pala valda esmaspäeva õhtul kell 23:55, rääkis sihtasutuse Tartu Kiirabi juhatuse liige Aire Veber. Ta ei täpsustanud kannatanu vigastusi, öeldes vaid, et kiirabibrigaad aitas stabiliseerida mehe seisundit.

Edasi sõidutati mees Tartusse Maarjamõisa haiglasse, kus ta paigutati intensiivravi osakonda.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõuniku Kristina Kostina kinnitusel sai politsei juhtunust teada meedikutelt eile varahommikul kella viie paiku.

Korrakaitsjad käisid eile päeval mehega haiglas vestlemas ning kannatanu väitis, et teda peksti. Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalasja paragrahvi 121 alusel, mis käsitleb kehalist väärkohtlemist.

Vahejuhtum leidis aset esmaspäeva õhtul ajavahemikus kell 17-23 Jõgevamaal Pala-Kodavere teel. Esialgu ei ole politseile ühtegi kuriteos kahtlustatavat teada, samuti puudub informatsioon võimalike peksjate sõiduki kohta.

Seetõttu ootavad kriminaalpolitseinikud ümberkaudsetelt elanikelt ning seda teed mööda sõitnutelt igasugust informatsiooni selle kohta, kas teel nähti meest või peatunud autot. Tähelepanekutest palub politsei teada anda telefonil 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles