Tartu sotsiaalmajast kadunud eakas mees leiti kaubanduskeskusest

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetuspaik Äksi kiriku juures, kus libedal teel sõitis autoga kurvist välja vastu puud 1933. aastal sündinud mees.
Õnnetuspaik Äksi kiriku juures, kus libedal teel sõitis autoga kurvist välja vastu puud 1933. aastal sündinud mees. Foto: Jürgen Puistaja / Kanal 2

Tartus sotsiaalmajast neljapäeva hommikul lahkunud ja päev otsa kadunud olnud 83-aastane Ivan leiti kaubanduskeskusest ja temaga on kõik korras.

Kaubanduskeskuse turvatöötaja märkas kirjeldusele vastavat meest ning kutsus politsei, teatas Lõuna prefektuuri pressiesindaja neljapäeva õhtul. «Korrakaitsjad selgitasid välja, et tegu oli Ivaniga, temaga on kõik korras ja mees jõuab politsei kaasabil tagasi Jõgevamaale koju lähedaste juurde.»

Kolmapäeva õhtul Tartumaal Äksis autoga teelt välja vastu puud sõitnud Ivan lahkus neljapäeva hommikul Tartu sotsiaalmajast, kuhu politsei ta eelmisel õhtul pärast avariid ööbima oli viinud.

Eile kella 19.45 paiku kutsuti kiirabi appi Tartumaa ja Jõgevamaa piiril asuva Äksi kiriku juurde, kus kaheksakümnendates aastates meesterahvas sõitis libedal teel järsus kurvis oma Volkswagen Passatiga teelt välja vastu puud ja sai vigastada. Et mees oli pisut pahur, kutsusid meedikud appi ka politseipatrulli.

Ivan sai kiirabis meditsiinilist abi ning patrull viis ta pärast seda Lubja tänaval asuvasse sotsiaalmajja. Sinna viidi ta seetõttu, et haiglast pääsedes oli kellaaeg juba hiline ning mees ise pärit Jõgevamaalt.

Sealt lahkus mees aga teadmata suunas, kinnitas Lõuna prefektuur. Lähedased olid tema pärast mures ja nii paluski politsei kõigil, kes meesterahvast midagi teavad, informeerida tema asukohast korrakaitsjaid telefonil 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles