Uusaastamuusika ajab vanad patud põrgusse

Aime Jõgi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Solist Atlan Karp koos orelimängija Elke Undiga soovib publikule Jaani kirikus head uut aastat kohe pärast seda, kui inimesed uusaastahommikul ärkavad ehk 1. jaanuaril kell 14.
Solist Atlan Karp koos orelimängija Elke Undiga soovib publikule Jaani kirikus head uut aastat kohe pärast seda, kui inimesed uusaastahommikul ärkavad ehk 1. jaanuaril kell 14. Foto: Kristjan Teedema

Bariton Atlan Karp ja organist Elke Unt on uue aasta esimesel päeval Tartu talvemuusikafestivali avaesinejad, tuues Jaani kirikus kuulajate ette kava «Head uut aastat». 

Johann Sebastian Bachi briljantselt sädelevad prelüüdid vahelduvad seal Atlan Karbi lauludega, mis pärit ühest Josef Rheinbergeri kogumikust, teiste seas imeilusad «Ave Maria» ja «Meieisapalve». 

Solist Atlan Karp märkis, et naudib talvemuusikafestivali igal aastal, kuna vaimulikku muusikat on nauditav esitada ning see sunnib pidevalt oma repertuaari selles vallas laiendama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles