Politseinik peab kodus kahte varganägu

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treeningutel rakendab Diana Erikson tõukeratta ette Nanuqi (vasakul) ja tema ema Lexy. Võistlustel seisab Nanuqi kõrval tema õde Shila, kes kasvab Eriksoni sõbranna juures Tartus.
Treeningutel rakendab Diana Erikson tõukeratta ette Nanuqi (vasakul) ja tema ema Lexy. Võistlustel seisab Nanuqi kõrval tema õde Shila, kes kasvab Eriksoni sõbranna juures Tartus. Foto: Eili Arula

Lumetu talv kelgukoerte tuju ei riku, sest neid saab rakendada näiteks tõukeratta ette. Just nii talitab oma kahe alaska malamuudiga Jõgeva politseinik Diana Erikson.

Jõgeva politseijaoskonna välijuht Diana Erikson peab iga päev tööl seaduserikkujaid korrale kutsuma ning mõnes mõttes võtab ta tööd ka koju kaasa. 

Nimelt kasvatab Erikson kahte alaska malamuuti, kes perenaise sõnutsi on üsna isepäised ja kipuvad laualt söögikraami varastama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles