Promenaadiviis näitab tartlaste loomisrõõmu

Kadri Asmer
, Kunstiajaloolane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks näituse teostega kaetud seinu, mida saab vaadata mõnusasti tugitoolis istudes. Kõige suurema pildi autor on Artur Kuus, ta on sellele pannud allkirjaks «Munasammal vanal mehel».
Üks näituse teostega kaetud seinu, mida saab vaadata mõnusasti tugitoolis istudes. Kõige suurema pildi autor on Artur Kuus, ta on sellele pannud allkirjaks «Munasammal vanal mehel». Foto: Sille Annuk

Peale Tartu kunstimaja suure väljapaneku on kultuuriklubis Promenaadiviis võimalik veel jaanuari kaks esimest nädalat külastada jõulu- ja aastalõpunäitust «Promenäär», kus väikestele seinapindadele on külg külje kõrvale ja üksteise kohale pandud välja 47 eriilmelist tööd.

Osalejad

Näitusel osalevate kunstnike nimekirjast nähtub, et enamik nendest on esinenud viimastel aastatel Promenaadiviie ruumides ka isikunäitustega. Teiste hulgas on seda teinud Hando Tamm, Martti Ruus, Tuuli Vahesaar, Ago Teedema, Ilmar Kruusamäe, Ahti Seppet, Merca, Silver Vahtre, Albert Gulk, Artur Kuus ja Evi Gailit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles