Pildid: avariid vältida püüdnud veokijuht juhtis masina kraavi (1)

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartumaal Lalli külas Rebase bussipeatuse juures juhtus täna ennelõunal avarii, kus eessõitjale otsasõidu vältimiseks otsustas veokijuht masina paremale poole teekraavi juhtida. Esialgsetel andmetel oli avarii põhjus ees liikunud Toyota sõiduauto manööver.

Sündmuskohal rääkis veokit juhtinud mees, et eessõitja pani suunatule sisse, aeglustas ja alustas vasakpööret. Ühel hetkel mõtles sõiduauto juht aga ilmselt ümber ja pööras järsult oma suunavöötmesse tagasi. Et mitte Toyotale täie hooga otsa sõita, püüdis tagant lähenenud veoauto Daf juht avariid vältida ja põrutas otse sügavasse maanteekraavi.

Toyotat juhtinud naisel lubas politsei pärast ütluste andmist sündmuskohalt lahkuda. Tema versiooni juhtunust Tartu Postimehel teada saada ei õnnestunud.

Veokijuht lisas, et alguses oli sõiduauto juht palunud vabandust ja öelnud, et tema on süüdi. Kui politsei kohale jõudis, muutis naine aga meelt. Nii fikseeris avariipolitseinik sündmuskoha ja küsis osalistelt selgitusi, otsuse langetavad korrakaitsjad hiljem.

Kohale saabunud kiirabi kontrollis avariis osalenute tervist. Veokijuht sai turvavööga küll pisut muljuda, ent muid vigastusi meedikud tal ei tuvastanud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles