Raatuse kool jagab end remondi ajal kahte majja (1)

Jüri Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülejõe linnaosas asuva Raatuse kooli vanemate klasside õpilased hakkavad oma koolimaja suure remondi ajal suure tõenäosusega õppima Ropka linnajaos Ploomikese lasteaia selles osas, kus varem tegutses Waldorfi kool.
Ülejõe linnaosas asuva Raatuse kooli vanemate klasside õpilased hakkavad oma koolimaja suure remondi ajal suure tõenäosusega õppima Ropka linnajaos Ploomikese lasteaia selles osas, kus varem tegutses Waldorfi kool. Foto: Sille Annuk

Jaanipäeva paiku peab Raatuse kool oma majast välja kolima, sest põhjalik remont säilitab vanast vaid kandekonstruktsioonid.

Pikalt kestnud kaalumine, kuhu remondiaastaks ma­­hu­­tada Raatuse kool, on lõppemas. Abilinnapea Tiia Teppan ütles, et 5.–9. klassid saavad Ploomikese lasteaia hoone selle osa, kus tegutses Waldorfi kool. Algklassidele jäävad Eerikal ruumid, mis vabanevad Kesklinna lastekeskuse valmimise järel.

Sõnum on nüüd ka hoolekogus öeldud, kuigi ametlikult vormistatud otsust ei ole.

Kaalumisel oli veel Liivi tänava arhiivihoone, ent see on ära lubatud Tartu ülikoolile. Vaatamas käidi ka Eesti Rahva Muuseumi endist peamaja Veski tänavas, aga see ei sobinud ruumilahenduselt. Õppetööd kahes vahetuses ei soovitud ja nii jäi valikute ring kaunis kitsaks.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles