Noor sõudja napsas treenerilt tippmargi

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talvel, kui veele ei pääse, on ergomeeter sõudjale kõige tähtsam treeninguvahend, millega harjutada oma spordiala põhilist liigutust. Ergomeetril treenib Andres Nöps praegu pea iga päev.
Talvel, kui veele ei pääse, on ergomeeter sõudjale kõige tähtsam treeninguvahend, millega harjutada oma spordiala põhilist liigutust. Ergomeetril treenib Andres Nöps praegu pea iga päev. Foto: Sille Annuk

Kõigest 0,3 sekundit, kuid uus rekord on uus rekord, rõõmustas Tartu noor sõudja, kahekümneaastane Andres Nöps, kes sai nädalavahetusel Pärnus peetud sisesõudmise Eesti karikavõistlustel oma nimele kergekaalu täiskasvanute rekordi.

Aeg, mis temal ja konkurentidelgi tulevikus ületamist ootab, on 6.25,2, ja seda 2000 meetri distantsil. «Lootsin võistluse võita. Eesti rekord oli ootamatu, aga meeldiv üllatus,» tõdes noormees ja lisas, et isegi väike varu jäi sisse.

Hea mitmel alal

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles