Foore läheb väga vaja, aga raha nendeks pole (3)

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reguleerimata ülekäigurajad Kaunase puiesteel Annelinna ja Petersoni gümnaasiumi lähistel saavad veel sel aastal parema valgustuse. Neile fooride panemiseks Tartu järgmise aasta eelarves kahjuks raha ei ole.
Reguleerimata ülekäigurajad Kaunase puiesteel Annelinna ja Petersoni gümnaasiumi lähistel saavad veel sel aastal parema valgustuse. Neile fooride panemiseks Tartu järgmise aasta eelarves kahjuks raha ei ole. Foto: Kristjan Teedema

Tartus on tänavu liikluses viga saanud 64 inimest. Neist üle poole jalakäijad ja jalgratturid, kellest enamikuga juhtus õnnetus ülekäigurajal. Paraku ei käi nende ohtlike kohtade kaotamine imeväel, kuigi on häid kavatsusi.

Tartus tänavu üheteist kuuga juhtunud liiklusõnnetusi analüüsinud liiklusnõukogul tuli taas tõdeda, et endiselt saavad liikluses sagedamini viga oma jõul liikuvad linlased: sel aastal on Tartu tänavatel kannatada saanud 18 jalakäijat ja 17 jalgratturit. Enamik kergliiklejatega õnnetustest on juhtunud ülekäiguradadel.

Neile arvudele otsa vaadanud liiklusnõukogu leidis, et endiselt on päevakorras ülekäiguradade valgustuse parandamine ja jalakäijate nähtavus. «Ei ole üht kindlat asja, mis Tartu liikluse suurima probleemina välja tuua,» ütles Tartu linnavalitsuse liikluskorraldusteenistuse juhataja Martin Nelis.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles