Kaubamaja mööbel sai Hiie koolis uue elu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tartu Hiie kool

Tartu kaubamaja keskus kinkis Tartu Hiie koolile varasemalt poe avalikel aladel kasutusel olnud mööbli. Kingitud pingid paigutati kooli koridoridesse ning aula ette, kus õpilased saavad televiisori vahendusel mugavalt jälgida aulas toimuvat.

Hiie kooli õppealajuhataja Hene Binsoli sõnul on koolipere sellise praktilise kingituse üle väga rõõmus ning ta lisas, et mõnusate istumiskohtade lisandumine pakub õpilastele lisavõimalusi omaette olemiseks või sõpradega aja veetmiseks. 

Tartu kaubamaja keskuse tegevjuht Katre Plaan märkis, et Tartu Kaubamaja keskuse renoveerimistööde käigus välja vahetatud vana mööbel on väga korralik, mistõttu tekkis plaan see annetada heategevuseks.

«Soovisime, et vana mööbel saaks uue omaniku, kellel oleks sellest reaalset kasu ja kes seda ka hindaks. Mitme variandi vahel valides kerkis esile Hiie kool, mille tegevus kuulmis- ja kõnepuuetega laste õpetamisel on väga tänuväärne,» sõnas Plaan.

Kaubamaja keskus kinkis Hiie koolile kokku 12 pinki, mis paigutati kooli koridoridesse ja aula ette.

Hiie Kool on kuulmis- ja kõnepuudega laste põhikool, kus õpivad erineva kuulmislanguse astmega õpilased, kes kasutavad kuulmisabivahendeid, ja esmase kõnepuudega õpilased, kelle erivajadus väljendub suulise ja kirjaliku kõne raskustes. Koolis õpib üle 300 õpilase kogu Eestist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles