Ülikooli spordiklubi korraldab haigete laste toetuseks jõuluvõistluse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli spordihoones toimub heategevuslik jõuluvõistlus.
Tartu ülikooli spordihoones toimub heategevuslik jõuluvõistlus. Foto: Kristjan Teedema

18. ja 20. detsembril toimub juba viiendat korda TÜ akadeemilise spordiklubi heategevuslik laste jõuluvõistlus kergejõustikus. Üritusega toetatakse lastefondi vahendusel raskelt haigeid lapsi.

Sportlik heitlus käib Tartu ülikooli spordihoones kahel päeval. Pühapäeval, 18. detsembril kell 11 asuvad võistlustulle C-, D- ja E-vanuseklass ning teisipäeval, 20. detsembril kell 16 B-, A-, J- ja T-klass. Osavõtutasu on kaks eurot ning see annetatakse täies ulatuses lastefondile.

Esimesel päeval võtavad osalejad mõõtu lühematel jooksudistantsidel ja kaugushüppes. Teise päeva alad on pikemad jooksud, kaugushüpe, kõrgushüpe, teivashüpe ja kuulitõuge. Võistluse eelregistreerimine on avatud 17. detsembrini.

TÜ akadeemilise spordiklubi juhi Harry Lembergi sõnul ühendatakse jõuluvõistlusega kaks toredat asja: antakse noortele võimalus hinnata oma sügist treeningutegevust ja toetatakse sealjuures lastefondi kaudu neid lapsi, kes spordist kahjuks rõõmu tunda ei saa.

18. detsembril on võistlejatele kaasa elamas ka lastefondi maskott Mõmmik, kes jagab kõigile soovijatele karuseid kallistusi ja sõbralikke patsutusi. Lisaks on fondi vabatahtlikud spordihoonesse üles seadnud heategevustoodete müügilauakese, kust on annetuse eest võimalik endale soetada lastefondi sümbolitega meeneid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles