Aparaaditehases avab viieks päevaks uksed kaubamaja

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aparaaditehase Riia tänava poolses hoones avatakse täna pop-up-kaubamaja. Eile käisid selleks hoogsad ettevalmistused.
Aparaaditehase Riia tänava poolses hoones avatakse täna pop-up-kaubamaja. Eile käisid selleks hoogsad ettevalmistused. Foto: Sille Annuk

Tartlastele on ilmselt silma jäänud, et Aparaaditehase Riia tänava poolses majas viimasel ajal askeldatakse. Tänasest laupäevani saavad kõik sinna kaema minna, sest viieks päevaks avab uksed eksperimentaalkaubamaja Kolm Kuuske. Esimest korda Aparaaditehase ajaloos on Riia tänava poole tehtud eraldi uks.

Umbes tuhandel ruutmeetril on kohad sisse võtnud nii pop-up-poed kui ka ärid, mis hakkavad lähikuudel nendes ruumides tegutsema. Kauplejaid on kümmekond ja peamiselt müüvad nad Eesti disainitooteid. 

Teiste hulgas on Tartu Disaini pood, kus müüakse mitmesuguseid ehteid ja rõivaid, palju tooteid on ka lastele. Melomaanidele pakub kingivalikut plaadipood Biit Me Record Store. Mõeldud on magusaarmastajatelegi: Karu Talu Šokolaadi maiustused on sada protsenti käsitöö.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles