Suusakeskused läksid üle kiipkaardile

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uut piletit, mida Otepää kandi suusakeskuste juhataja Priit Tammemägi käes hoiab, ei ole mäe väravate ees nüüd enam tarvis taskust välja võtta, sest lugeja tuvastab kiipkaardi eemalt.
Uut piletit, mida Otepää kandi suusakeskuste juhataja Priit Tammemägi käes hoiab, ei ole mäe väravate ees nüüd enam tarvis taskust välja võtta, sest lugeja tuvastab kiipkaardi eemalt. Foto: Kristjan Teedema

Läinud reedest ei pea Kuutsemäe ja Väikese Munamäe suusakeskuse külastaja enam piletit pidevalt käepärast hoidma, et tõstukile pääseda. Taskusse peidetava kiipkaardi loeb värav välja ka eemalt.

Mõned päevad on uued väravad üleval olnud ja rahvas kiidab, et on mugavam küll, kinnitas nii Väikese Munamäe kui Kuutsemäe suusakeskust haldav Priit Tammemägi. Tema sõnul suudab keskus inimesi sel moel kiiremini teenindada ja võimalus pilet ära kaotada on tublisti väiksem.

Nagu suurtes keskustes

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles