Anne tänavas mõlgiti maja ees seisnud auto

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kummaliseks teeb Anne 59 maja juures aset leidnud plekimõlkimise see, et Toyota ust on muljutud parkla kõrval asuva muruplatsi poolelt.
Kummaliseks teeb Anne 59 maja juures aset leidnud plekimõlkimise see, et Toyota ust on muljutud parkla kõrval asuva muruplatsi poolelt. Foto: Politsei

Politsei otsib Annelinnas juhtunud plekimõlkimise tunnistajaid, et teha kindlaks sündmuskohalt põgenenud juht.

Lõuna prefektuuri kinnitusel teatati kolmapäeval, 7. detsembril kella 15 ajal politseile, et Tartus Anne 59 maja ees on kahjustatud kortermaja ette pargitud halli värvi sõiduauto Toyota Aurise juhipoolne uks. Mõlkija lahkus sündmuskohalt, jättes juhtunust politseile teatamata. Vahejuhtum Descartes'e kooli kõrval kortermaja juures võis aset leida ööl vastu kolmapäeva.

Kõigil, kes juhtusid kirjeldatud sündmust pealt nägema või oskavad anda muud abistavat infot, mis aitaks juhtunu asjaolusid selgitada, palutakse sellest teada anda politsei infotelefonil 612 3000 või e-kirjaga louna.ate@list.politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles