Lastele külla läinud mees sai peksa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rusikas. Pilt on illustratiivne.
Rusikas. Pilt on illustratiivne. Foto: Toomas Huik / Postimees

Politsei annab teada kolmest nädalavahetusel Tartus aset leidnud peksmisjuhtumist.

10.detsembril kella poole üheteistkümne ajal hommikul tungis võõras mees Kaunase puiestee tänava korteris kallale 22-aastasele mehele, kes oma endise abikaasa korterisse ühiseid lapsi vaatama minna soovis. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Samal päeval kell üheksa õhtul teatati politseile, et Jaama tänava kaupluse juures tungiti kallale 36-aastasele mehele, kelle meedikud esmaabiks TÜ kliinikumi toimetasid. Politsei pidas arvatavad lööjad kinni Lääne tänaval ning toimetas seejärel 35- ja 36-aastase mehe asjaolude selgitamiseks arestimajja.

11. detsembri varahommikul kella veerand kuue ajal sai politsei teate, et Ringtee tänava tanklas tungiti tüli käigus kallale alkoholi tarvitanud 28-aastasele mehele. Meedikud andsin kannatanule esmaabi ning ta toimetati koju. Politsei toimetas tanklast kainenema 25-aastase mehe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles