Tervishoiukõrgkooli jõululaat toetab naiste tugikeskust Jõgeval

Aime Jõgi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahtlemata on piparkoogid need, mis igal jõululaadal kohal on.
Kahtlemata on piparkoogid need, mis igal jõululaadal kohal on. Foto: Kristjan Teedema

Täna kell 11–15 leiab Tartu tervishoiu kõrgkoolis aset heategevuslik jõululaat, kust saab soetada käsitööd ja jõulukinke. Tegutseb ka taaskasutusturg. Laadaga kogutakse raha, et toetada Jõgevamaa naiste tugikeskust.

Tervishoiukõrgkool toetab igal aastal niisuguse laadaga mitmesuguseid asutusi ja sihtrühmi.

Mullu aidati kogutud annetuste eest muretseda Tartu ülikooli kliinikumi naistekliiniku perekeskusele kaks imikukaalu.

«Sellel aastal valisime Jõgevamaa naiste tugikeskuse. Mitte ükski inimene ei pea taluma väärkohtlemist, eriti naised ja lapsed, kes tugikeskusest varjupaika ja abi saavad,» selgitas laada korraldaja, Tartu tervishoiu kõrgkooli üliõpilasesinduse esimees Egert Vinogradov.

Annetuseks läheb jõululaadal kauplejatelt kogutud kaheeurone müügilauamaks, peale selle soovitatakse müüjatel annetada vähemalt kümme protsenti heategevuseks. Samuti saavad kohapeal annetusi teha laadakülalised. Täpsemat teavet laada kohta leiab veebilehelt www.nooruse.ee/joululaat.

2014. aastal valmistati jõululaadal kogutud annetuste toel SA Tartu ülikooli kliinikumi sünnitusosakonna vastsündinutele sõbrapäevaks soojad papud.

Heategevuslik jõululaat peetakse kõrgkooli õppehoones Nooruse 5.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles