/nginx/o/2016/12/07/6153391t1h915c.jpg)
Aegade jooksul maailma eri paigusse rännanud eestlased võivad võõrsil omaks võtta kohaliku köögi, kuid on roogi, mis püsivad kajana kaugest kodumaast üle inimpõlvede.
Aegade jooksul maailma eri paigusse rännanud eestlased võivad võõrsil omaks võtta kohaliku köögi, kuid on roogi, mis püsivad kajana kaugest kodumaast üle inimpõlvede.
Kui tulete, võtke ikka musta leiba ja Tallinna kilusid kaasa – sellist palvet on kuulnud ilmselt paljud eestlased, kes oma kodumaalt kaugel elavatele sugulastele või sõpradele külla sõidavad. Kuigi võõrsil elades võetakse ajapikku üle kohalik köök koos selle eripäradega, on maitseid, mis on eestlaste geneetilisse koodi justkui sisse kirjutatud ja püsivad seal üle inimpõlvede.