Parkimistüli ühel Karlova tänaval: käiku lähevad spreivärvid, roostes naelad ja toored munad (11)

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karlovas on Kesk tänava algus argipäeviti hommikust õhtuni täis pargitud, sest seal on parkimine tasuta. Tartu veterinaarkeskuse töötajad Sirle Hermet ja Peeter Kukk avastasid eelmisel nädalal, et Kesk 2 maja ees on nende autosid soditud või munadega loobitud.
Karlovas on Kesk tänava algus argipäeviti hommikust õhtuni täis pargitud, sest seal on parkimine tasuta. Tartu veterinaarkeskuse töötajad Sirle Hermet ja Peeter Kukk avastasid eelmisel nädalal, et Kesk 2 maja ees on nende autosid soditud või munadega loobitud. Foto: Margus Ansu

Endises Tartu ülikooli füüsikahoones Tähe 4 tegutsevad teiste hulgas PRIA, Tartu veterinaarkeskus, Finnair ja Innove, majas töötab sadu inimesi. Kuna hoone ümber on tasulise parkimise ala, otsivad paljud töötajad tasuta parkimiskohti. Üks selliseid võimalusi Karlovas on Kesk tänav. Seal parkivad autod pole ilmselt aga kohalikele elanikele meele järele, mistõttu on seal järjest juhtunud väga kummalisi asju. 

Veterinaarkeskuse töötaja Peeter Kukk avastas 28. novembril töölt tulles, et tema autol oli kapotist bensiiniluugini tõmmatud aerosoolvärviga punane triip. Tema kolleegi Sirle Hermetit ootas päev hiljem samuti ebameeldiv üllatus: õhtuks oli auto esiklaas tooreid mune täis pekstud. 

«Lumi oli peal ja vaatasin, et mingi kollane asi, ja siis avastasin, et kõik on munakoori täis,» kirjeldas ta. Ühel hommikul ei saanud Hermet auto uksi lukku ja tal tuli mees appi kutsuda. Tunni jooksul, mil ta ära käis, oli autot soditud punase värviga. 

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles