Paisuv Eeden plaanib kobarkino ja parkimismaja

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muutuv Eeden saab järgmise aasta lõpuks omale eraldi parkimismaja. Aasta hiljem peaks valmima ka praeguse parkla asemele plaanitud kobarkino ja kaubanduspindade osa.
Muutuv Eeden saab järgmise aasta lõpuks omale eraldi parkimismaja. Aasta hiljem peaks valmima ka praeguse parkla asemele plaanitud kobarkino ja kaubanduspindade osa. Foto: eskiis

Tartu tarbijate kooperatiivi ju­­hatuse esimehe Tarmo Pungeri sõnul pandi Annelinnas asuva Eedeni keskuse esimesed laienemisplaanid paberile juba kuus-seitse aastat tagasi, kuid paraku tuli nende elluviimisega oodata. 

Esmalt pidurdas ehitust majanduslangus, aastaid hiljem võttis aga kogu ettevõtte tähelepanu vana kaubamaja krundile kerkinud Kvartali keskus.   

«Oleme oma planeerimises ja otsustes olnud alati väga konservatiivsed. Võtame arvesse riske ja pigem ei tee, kui asi tundub kahtlane. Seetõttu oleme aeglased, aga väga ka ei äpardu,» võttis Punger kokku ettevõtte äriloogika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles