sTARTUp Day piletid said otsa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis

Eeloleval reedel toimub Tartu ülikooli, Tartu linna ja Startup Estonia eestvedamisel Eesti Rahva Muuseumis suurim ärifestival, mida Eestis korraldatud. sTARTUp Day festivalile on registreerunuid juba üle 2200 ning eelmise nädala lõpus tuli piletimüük kinni panna, et kõik huvilised ERMi ära mahuks.

Festivali teema «How to earn if there is nothing to burn» all räägitakse sellest, kuidas raha teenida ja kuidas jõuda esimese käibeni päris alguses, kui raha, mida põletada, ei olegi veel.

Kohale on meelitatud üle 40 rahvusvahelise esineja eri valdkondadest, nagu biotehnoloogia, sport, loomemajandus, virtuaalreaalsus, kosmosetehnoloogiad.

Kohalikest kuulsustest näeb laval olümpiasangar Gerd Kanterit, muusik Sandra Vabarnat ning Taxify kaasasutajat Martin Villigit. Rahvusvahelise mõõtme annavad teiste seas  maailma üheks parimaks noorettevõtjaks peetav Jamie Dunn, Youtube'i sensatsioon Christian LeBlanc ja virtuaalreaalsuse visualiseerija Keiichi Matsuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles