Taavi Rõivas andis Tartus erakonnakaaslastele aru (1)

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul kohtusid Reformierakonna Tartu piirkonna liikmed partei esimehe Taavi Rõivasega, et küsida, miks ikkagi langeti riigikogus opositsiooni ning kuidas minna uues olukorras edasi.

Kohtumine vältas kaks tundi. Piirkonna liikmed tundsid huvi, mis vigu erakond on teinud, et Reformierakond langes riigikogus opositsiooni olukorras, kus partei on valimised võitnud ja moodustab parlamendis suurima fraktsiooni.

Rõivase aga ka teiste sõnavõttudes jäi kõlama mõte, et Reformierakond peab kujunenud olukorras olema asjalik ja ühtne opositsioonijõud. Vajalikuks peeti sedagi, et sõnastada juba lähiajal selge erakonna visioon, kuidas Eesti elu peab edasi minema.

Jutuks tuli ka kevadine üldkogu, kus Reformierakond valib esimeest ja juhatust. Taavi Rõivas ütles, et avab oma plaanid seoses kevadiste erakonna esimehe valimistega lähinädalatel.

Samuti kohtumisel osalenud Reformierakonna Tartu piirkonna esimees, linnapea Urmas Klaas avaldas arvamust, et erakonna esimehe kohale tekib arvatavalt mitu kandidaati. Oluline on, et omavahel võistleksid demokraatlikult ja avatult erinevad platvormid, leidis ta. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles