Tartu tuntud lavakoomik ehitas haagisesse köögi ja peab koduhoovis burgeriäri

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Õigusel (haagises) on paari kuu jooksul tekkinud palju püsikliente. Nende hulgas on ka Hendrik Võlli (vasakul), kes arvas, et on käinud juba kümme korda hamburgerit ostmas.
Sander Õigusel (haagises) on paari kuu jooksul tekkinud palju püsikliente. Nende hulgas on ka Hendrik Võlli (vasakul), kes arvas, et on käinud juba kümme korda hamburgerit ostmas. Foto: Margus Ansu / Postimees

Riia tänava lõpus avaneb juba paar kuud ebatavaline vaatepilt. Koduhoovi haagises küpsetab noormees burgereid, mis on nii menukad, et näljased peavad järjekorras ootama.

Tartlane Sander Õigus on lapsepõlvest saati soovinud saada kokaks. Enne selles ametis tööleasumist unistas ta kaua oma foodtruck´ist ehk auto moodi vagunelamust, mille sisse ehitatud köögis saab toitu valmistada. Nii otsustaski ta maikuus päevatöölt ära tulla ja ostis haagise. 

Septembrist alates on noormees pannud Riia 124 lapsepõlvekodu hoovis aeg-ajalt fritteri särisema ja grillahju sooja, et pakkuda nii möödujatele kui sõpradele-tuttavatele hamburgerit ja friikartuleid. Need on osutunud vägagi menukaks, ka lumesadu ja miinuskraadid pole seni kedagi takistanud. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles