Jõgeva põhikooli kõrval varises keldrimägi sisse

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna keskpäevaks oli päästjatel sisse vajunud keldrimägi turvalindiga ääristatud.
Täna keskpäevaks oli päästjatel sisse vajunud keldrimägi turvalindiga ääristatud. Foto: Lugeja foto

Täna hommikul sai hulk Jõgeva linna elanikke ehmatuse osaliseks, kui Jõgeva põhikooli juurde sõitsid sireenide huilates kolm päästeautot. Põhikooli kõrval oli sisse vajunud keldrimägi, esialgsetel andmetel õnnetuses keegi kannatada ei saanud.
 

Jõgeva põhikooli kõrval asuval keldrimäel käivad kohalikud lapsed kelgutamas. Et praegu on lumi läinud, siis polnud keldrimäel selle sisse vajumise ajal ka ühtegi kelgutajat.

Et varing toimus kooli ja lasteaia läheduses, reageeris väljakutsele ka kiirabi.

Foto: Lugeja foto

Päästeameti pressiesindaja Marek Kiik täpsustas, et päästjad said väljakutse kell 11.27. Millal katus varises, seda ei osanud inimesed öelda.

«Päästjad kaevasid osa varingust lahti ning kontrollisid ala termokaameraga üle. Ühtegi viga saanud inimest ei leitud. Päästetöö juhi andmetel oli kelder kunagi juurvilja- ja kartulihoidla, kuid sel otstarbel ei kasutatud seda enam ammu,» täpsustas päästeameti pressiesindaja.

Lõuna prefektuur lisas omalt poolt, et politseinikud otsisid koos teenistuskoeraga varingukoha üle, et kõrvaldada kahtlused võimaliku inimeste ohtu sattumise kohta. Keldri sissepääsud olid kindlalt suletud, niisiis ei pääsenud keegi kõrvaline varisenud keldrisse sisse.

Üks mööduja avaldas politseinikega rääkides arvamust, et varing võis aset leida juba eile õhtupoolikul. Siis ei pööranud kõrvalised juhtunule aga tähelepanu. Alles täna hommikul operatiivteenistuste tööd märgates otsustas ta enda tähelepanekutest rääkida.

Ärevast sündmusest hoolimata jätkus koolipäev Jõgeva põhikoolis tavapäraselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles