Galerii: lugejate lust ja rõõm laste kokaraamatu esitlusel

Aime Jõgi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laste kokaraamatu «Lase mind kööki» Tartu esitluselt valmis meelolukas fotoalbum, mida on kohalolnutel ja kõigil tartlastelgi huvitav sirvida. Sündmusel ei saanud ilma pildistamata hakkama raamatu üks autoreid, fotograaf  Hele-Mai Alamaa.

Pildigaleriisse on jäädvustunud paljud esitlusel viibinud lapsed koos vanematega, samuti Sänna Leiutajate külakooli õpilased, banaanijäätise meisterdamine ning raamatu kohapeal ostnutest loosi teel kingi võitja – kingiks osutus blender, mis igal perel toiduvalmistamisel ära kulub.

Raamatut «Lase mind kööki» esitleti 17. novembril Tartu Kaubamajas asuvas Apollo kaupluses; see on järg eelmisel aastal ilmunud Kahvliahvi kokaraamatule.

Lastele sobivatest retseptidest on lood kokku pannud ajakirjanik Merle Liivak ning Hele-Mai Alamaa, kel mõlemil on kolm last.

Kahvliahvi kokakool on noorte emade loodud mittetulundusühing, mis julgustab lapsevanemaid kaasama oma võsukesi toidu valmistamisel juba maast madalast. Et lapsed näeksid ja mõistaksid, millest toit koosneb ja kuidas see valmib ning suudaksid tänu sellele teha tervislikumaid toiduvalikuid

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles