Saksa noormehed mängivad Eesti lastega

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janis Borchers (vasakul) ja Torge Steen õpivad Saksamaal kasvatajaks ja otsustasid oma kahekuulise praktika teha Tartus Klaabu lasteaias.
Janis Borchers (vasakul) ja Torge Steen õpivad Saksamaal kasvatajaks ja otsustasid oma kahekuulise praktika teha Tartus Klaabu lasteaias. Foto: Sille Annuk

Kaks Saksamaalt Kielist pärit noormeest, kes kodumaal kasvatajaametit õpivad, otsustasid tulla kaheks kuuks praktikale Tartu lasteaeda.

Torge Steen (21) tegi esmaspäeva ennelõunal Klaabu lasteaias ettevalmistusi kunstitunniks, et meisterdada koos Põrnikate rühma lastega püha Nikolaust. Janis Borchers (22) oli samal ajal Liblikate rühmaga liikumistunnis.

Need Saksa noormehed on oktoobri keskpaigast olnud Klaabu lasteaias praktikal. Nimelt õpivad nad Saksamaal kasvatajaks ja pidid teisel õppeaastal valima, kas minna kaheks kuuks praktikale Austriasse, Inglismaale või Eestisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles