Uus parkimiskord kasvatas linna tulusid (1)

Jüri Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu menetlusametnik Aune Lõo kirjutas eile Akadeemia tänaval välja viivistasuotsuse, sest parkimiskell oli jäänud sõidukis välja panemata. Tema sõnul on just parkimiskella kiiruga äraunustamine sage trahvimispõhjus.
Tartu menetlusametnik Aune Lõo kirjutas eile Akadeemia tänaval välja viivistasuotsuse, sest parkimiskell oli jäänud sõidukis välja panemata. Tema sõnul on just parkimiskella kiiruga äraunustamine sage trahvimispõhjus. Foto: Sille Annuk

Tartus on pärast tasulise parkimisala laiendamist kirjutatud välja rohkem trahve ja kogutud mullusest pea kaks korda enam parkimistasu.

Tartus on juunist oktoobrini kogutud parkimistasu 312 762 eurot, mullu samas ajavahemikus 177 230 eurot. Juunist laienes Tartus tasulise parkimise ala ja tõusis kesklinna A-piirkonna parkimise hind.

Kummutamaks jutte, et keegi oleks justkui trahvimasin, siis 62 protsendil juhtumeist teavitati inimesi, et nad võiksid olla hoolikamad ja järgida parkimisnõudeid, ütles Tartu linnasekretär Jüri Mölder.
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles