Tervishoiukõrgkoolil 205 aastat täis

Aime Jõgi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neli punast ust.
Neli punast ust. Foto: Aime Jõgi

21. novembrist ehk tänasest algab Tartu Tervishoiu Kõrgkooli juubelinädal, mis toob Tartusse terve rea sündmusi.

Kõrgkooli 205. sünnipäeva tähistamine sai alguse juba pühapäeva õhtul, mil Tartu Kaubamaja kõrvale, Küüni tänavale paigaldati neljast uksest koosnev installatsioon.

Soovid punasel uksel.
Soovid punasel uksel. Foto: Aime Jõgi

Ustel on kirjas Tartu Tervishoiu Kõrgkooli tutvustavad tekstid ning tervitused ja head soovid linnarahvale ja kõigile huvilistele.

Täna kell 15 ootab kõrgkool inimesti installatsiooniga lähemalt tutvuma ning ühtlasi jagatakse seal tervislikke ja vitamiinirohkeid õunu.

23. novembril kell 10 on oodatud kõik juubelitorti meisterdama ja kell 12 seda sööma.

Tervishoiukõrgkool soovib head päeva.
Tervishoiukõrgkool soovib head päeva. Foto: Aime Jõgi

24. novembril toimub Eesti Rahva Muuseumis kõrgkooli teaduskonverents «Terves kehas terve teadmine» ning õhtul juubelipidu kõrgkoolis.

Täna hommikul kell 8 pakuti tervishoiukõrgkoolis aga sünnipäevanädala alguse puhul pannkooke otse pannilt, lisandiks moos ning muu hea ja parem! Teadjad ütlesid, et kooke küpsetati täpselt 205.

Pannkoogihommik Tartu tervishoiu kõrgkoolis.
Pannkoogihommik Tartu tervishoiu kõrgkoolis. Foto: Jaanika Niinepuu

Juubeliaastal on tehtud terve rida koostööprojekte, mis on pakkunud tervisedenduslikke harivaid tegevusi igas vanuses inimestele. 

Täpsem ülevaade on kirjas veebilehel www.nooruse.ee/205.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles