Eesti Rahva Muuseumi töötajad rabavad mitmel rindel

Kaspar Koort
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muuseumisse on leidnud tee meeldivalt palju inimesi, kuid nii nende paremaks teenindamiseks kui ka programmi ja ürituste korraldamiseks tahaks 
Eesti Rahva Muuseum töökäsi juurde saada.
Muuseumisse on leidnud tee meeldivalt palju inimesi, kuid nii nende paremaks teenindamiseks kui ka programmi ja ürituste korraldamiseks tahaks Eesti Rahva Muuseum töökäsi juurde saada. Foto: Sille Annuk

Oktoobris avatud Eesti Rahva Muuseumi (ERM) uut hoonet on väisanud juba üle 50 000 inimese. Suur külastatavus tähendab aga suurt lisakoormust muuseumi töötajatele, kellest enamik on pidanud tegema rohkelt ületunde.

ERM jõudis möödunud teisipäeval ilusa verstapostini, kui muuseumi väisas 50 000. külastaja. See on tulemus, milleni loodeti esialgsete prognooside järgi jõuda aasta lõpuks.

Suur külastatavus on toonud aga ERMi töötajatele, sealhulgas teadustöötajatele, märksa suurema koormuse, kui tööaja mõttes võiks eeldada, ei hakanud muuseumi direktor Tõnis Lukas salgama. Ta lisas, et vabatahtlikkuse alusel on neile appi tulnud ka inimesed ERMi Sõprade Seltsist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles