Lavastaja Ain Mäeots: pean ABBA muusikat geniaalseks

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas muusikali peategelase Sophie (Merili Johanson) isa võiks olla Harry (Andres Dvinjaninov), Bill või hoopis Sam? Nagu ikka, selgub tõde alles loo lõpus.
Kas muusikali peategelase Sophie (Merili Johanson) isa võiks olla Harry (Andres Dvinjaninov), Bill või hoopis Sam? Nagu ikka, selgub tõde alles loo lõpus. Foto: Sille Annuk

Laupäeval Vanemuise lavale jõudva ABBA lugudel põhineva hittmuusikali «Mamma Mia!» Tartu etenduste piletid on hooaja lõpuni välja müüdud.

Rootsi kultusansambli lauludel põhineva muusikali lavastaja Ain Mäeotsa sõnul on «Mamma Mia!» äärmiselt nõudlik ja keeruline materjal.

«Kuigi lugu tundub lihtne, on selle mängimine kogu trupile väljakutse,» rääkis Mäeots mõned päevad enne 26. novembri esietendust. «Need ei ole lihtsad lööklaulud, mida une pealt laulda. Siin on väga palju asju, mida saab, võib ja peab välja tooma, et lugu hakkaks elama. Võimalusi on palju rohkem, kui esmapilgul võib tunduda. Ma pean ABBA muusikat geniaalseks.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles