TÜ ASK teenis nädalavahetusel kamaluga medaleid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiidrek Nurme
Tiidrek Nurme Foto: Liis Treimann

Tartu Ülikooli Akadeemilise Spordiklubi kergejõustiklased olid sel nädalavahetuselväga  edukad.

BIGBANK Kuldliiga võistlussarja sisehooaja III etapil Lasnamäe kergejõustikuhallis jooksis Tiidrek Nurme 1500 meetri distantsil uueks Eesti siserekordiks 3.46,1.

Nurme sai rekordjooksus teise koha, kiireim oli keenialane Jamos Kangogo Kelwon tulemusega 3.43,29. Kolmas koht kuulus Roman Fostile, kelle ajaks märgiti 3.48,82. Nurme parandas tippmarki enam kui sekundi võrra.


Naiste kõrgushüppes alistas Grete Udras taaskord Anna Iljuštšenko. Udras ületas 1.90 ja Iljuštšenko 1.84.
Lisaks Tiidrek Nurme ja Anna Iljuštšenko hõbemedalitele, võitsid esikohad Rasmus Mägi 400m jooksus, ajaga 48,09 ja kuulitõukaja Raigo Toomupuu tulemusega 17.50.


1500 meetri jooksus aga tuli TÜ ASKile jälle kolmikvõit, võitis Liina Tšernov isikliku siserekordiga 4.23,26 , temale järgnesid samuti isiklike rekorditega Jektaterina Patjuk 4.26,48 ja Laura Suur 4.29,10.

Pühapäeval, 19.02 Võrus peetud Eesti talvistel klubide karikavõistlustel saavutasid TÜ ASKi noored tütarlaste arvestuses I ja poiste arvestuses III koha.

Kui tüdrukute ülekaal teiste klubide ees oli mäekõrgune, siis poiste arvestuse käis tihe rebimine kuni viimase teatejooksuni välja. Kahjuks aga ebaõnnestunud kukkumine enne finišijoont maksis TÜ ASK-ile esikoha.


Kokku osales 13 klubi üle Eesti, Tartu klubidest oli esindatud veel ka Tartu Kalev, kes tüdrukute arvestuses olid 11. ja poiste arvestuses kolmandad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles