Pildid: president Kersti Kaljulaid väisas Jõgevamaa gümnaasiumi (1)

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõgevamaa gümnaaisumi õpilane Kairo Kiitsak (paremal) kinkis presidendile enda tehtud üleilmsel pilvefotokonkursil võidu toonud pildi.
Jõgevamaa gümnaaisumi õpilane Kairo Kiitsak (paremal) kinkis presidendile enda tehtud üleilmsel pilvefotokonkursil võidu toonud pildi. Foto: Eili Arula

President Kersti Kaljulaidi päev algas visiidiga Jõgevamaa gümnaasiumi. Pärast seda kohtus president Jõgevamaa omavalitsusjuhtidega ning pärastlõunal jõuab ta Tartusse, kus ta viibib ka homme.

Jõgevamaa gümnaasiumis pidas president kõne ja vastas õpilaste küsimustele. Jõgevamaa gümnaasiumi õpilane Kairo Kiitsak kinkis talle omatehtud foto, mis võitis augusti lõpus üleilmse pilvefotode võistluse.

Täna pärastlõunal jõuab president Tartusse, kuhu ta jääb homseni. Tartus kohtub president Kaljulaid linnavalitsuse ja Tartumaa kohalike omavalitsuste esindajatega. Lisaks külastab riigipea Eesti Rahva Muuseumi, ettevõtteid Fortum ja Salvest ning kohtub MTÜ Iseseisev Elu eestvedajatega.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles