Kastani tänava asfaldipanek käis kesk lumesadu (1)

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kastani tänav sai uue asfaldi.
Kastani tänav sai uue asfaldi. Foto: Margus Ansu / Postimees

Ööl vastu kolmapäeva ei tulnud Kastani tänava elanikel pikalt und. Nende kodutänavas käis keset laia lumesadu asfaltimine kella kaheni varahommikul.

Tartu Postimehega ühendust võttes avaldasid elanikud kahtlust, kas suure aurupilve all maha saanud asfalt ikka pikemalt pidama jääb või koorub kevadeks maha? Linna teedeteenistuse juhataja Urmas Mets kontrollis toimetuse palve peale tehtut ja leidis, et töid tehti nõuetekohaselt. Lund tõrjuti aluskihilt enne asfaltimist kloriididega ning asfaldisegusse segati lisandit, mis parandab selle töödeldavust, rääkis Mets. Ka oli õhutemperatuur napilt plusskraadides.

Inimesed on harjunud nägema, et asfalditöid tehakse üksnes suvel, aga tänapäeval saab seda teha ka teistsugustes oludes, rääkis Mets. Mõistagi ei tohi asfalti laotada suure vihmaga ja loikudesse, kuid väike vihmasabin ei tee tema sõnul midagi.

Asfaltimine jätkub tänavu veel Tiigi ja Vaba tänaval ja mõnel pool mujalgi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles