Noor kümnevõistleja pürib uuel hooajal tõsiste tegijate sekka

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud nädalal kodus viibinud Kristjan Rosenberg rassis trennis raudkangiga. Võrreldes kümnevõistluse aladega raua sikutamine sportlase arvates just kõige põnevam tegevus ei ole, ent tulemuste parandamiseks on see hädavajalik.
Möödunud nädalal kodus viibinud Kristjan Rosenberg rassis trennis raudkangiga. Võrreldes kümnevõistluse aladega raua sikutamine sportlase arvates just kõige põnevam tegevus ei ole, ent tulemuste parandamiseks on see hädavajalik. Foto: Margus Ansu

Tabiveres kasvanud 22-aastane Kristjan Rosenberg on jõudnud kümnevõistlejana arengujärku, kus poolehoidjad ootavad igalt järgmiselt võistluselt sähvatust.

Isiklikud rekordid üksik­aladelt annavad välja kaugelt üle 8000 punkti ehk summa, mille ületamist peetakse sel alal maailmatasemele jõudmiseks. Nüüd jääb üle vaid loota, et noorel sitkel mehel õnnestub kehas peituv võim vormida peagi väga edukaks võistluseks.

Üldsus tunneb Rosenbergi veel vähe, kuid konkurendid hoiavad tal juba silma peal. Juunikuus võitis ta Tenerifel Aronas peetud rahvusvahelise võistluse tulemusega 7907 punkti, mis on Euroopa U-23 vanuserühmas aasta kolmas tulemus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles