Täna saabuv soojalaine loob loppa rohkem kui rubla eest

Kaspar Koort
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lepiku tänav Supilinna servas ähvardab sula saabudes muutuda tõeliseks lumelopa tallermaaks. Samal ajal varitsevad katustel nõelteravad jääpurikad, nii et ettevaatust!
Lepiku tänav Supilinna servas ähvardab sula saabudes muutuda tõeliseks lumelopa tallermaaks. Samal ajal varitsevad katustel nõelteravad jääpurikad, nii et ettevaatust! Foto: Kristjan Teedema

Novembri alguses saabunud külmakraadid ja lumesajud on loonud juba päris kena talvetunde. Ent lähipäevadel võtab taas võimust sügiskaamos, kui temperatuur tõuseb plusspoolele ja lõunakaare tuuled toovad rohkelt vihmapilvi.

Selline kombinatsioon tähendab, et maha sadanud lumest saab peagi nätske lopp, tänavatel ja kõnniteedel kokku pressitud lumekihist aga klaaslibe jää.

Tartu menetlusteenistuse väärteouurija Ülle Neeme ei hakanud olukorda ilustama ning tõdes, et saabuv sula muudab lähipäevil Taaralinna tänavatel liikumise parajaks katsumuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles