Kaupluste, hotellide ja kohvikute kunded saavad täna teha head

Aime Jõgi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Protsendipäeva info siin kenasti koos.
Protsendipäeva info siin kenasti koos. Foto: Plakat
  • TÜK lastefondi 16. sünnipäeva sündmus

Tartu ülikooli kliinikumi lastefond tähistab sel nädalal 16. sünnipäeva. Sel puhul annetab hulk ettevõtteid just täna osa päevakäibest lastefondi toetuseks.

1,6 protsenti kogu päevakäibest annetavad lastefondile restoran Polpo, hotellid Pallas ja London, Tassikookide Tartu kohvik, Solarise keskuse Gustav Gastro Cafe, Magaziini Tartu pood, Gotsu, Ränduri pubi ning Looduspere.

Sõõrikukohvik toetab aktsiooni 16 protsendiga sõõrikute päevakäibest. Uue Apteegi D-vitamiini toodete, Koduekstra teeküünalde komplektide ja Werneri lahtiste trühvlite päevakäibest läheb samuti 16 protsenti aktsiooni heaks.

Oma panuse heategevusse ja raskelt haigete laste aitamisse saavad anda kõik, kes 14. novembril neis kauplustes sisseoste teevad või toidukohtades keha kinnitavad. Kampaaniaga kogutud annetussumma suunab lastefond haigetele lastele teraapiate, näiteks hobu-, muusika-, füsio- ja tegevusteraapia võimaldamiseks.

Sõõrikukohvik toetab aktsiooni 16 protsendiga sõõrikute ja Uus Apteek 16 protsendiga D-vitamiini toodete päevakäibest.

Lastefondi strateegiajuht Küllike Saar on südamest liigutatud, et Eestis leidub heatahtlikke ettevõtteid, kes ei pea paljuks anda oma väike panus raskelt haigete laste toetuseks. Protsendipäeva korraldab lastefond juba teist aastat.

Möödunud aastal, kui fond tähistas 15. sünnipäeva, annetasid head ettevõtted raskelt haigete laste toetuseks kas 1,5 või 15 protsenti päevakäibest.

Kui kellelgi aga pole võimalik 14. novembril aktsioonis osalevates ettevõtetes käia, kuid ta siiski soovib haigeid lapsi toetada, saab teha ülekande SA Tartu Ülikooli Kliinikumi lastefondi annetuskontodele, mille numbrid leiab kodulehelt www.lastefond.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles