Lastefond algatas oksjoni haigete laste teraapia toetuseks

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Valk-Varanini ehtekomplekt.
Helen Valk-Varanini ehtekomplekt. Foto: Tartu Ülikooli kliinikumi lastefond

Täna algas oksjoniportaalis osta.ee Tartu ülikooli kliinikumi lastefondi heategevuslik oksjon, kuhu on oma loomingut annetanud Eesti kunstnikud ja disainerid. Enampakkumise tulu suunab fond haigetele lastele mitmesuguste teraapiate võimaldamisse.

Nädal vältavalt oksjonilt saab soetada näiteks kunstnik Anneli Kaasiku maali, ehtedisainerite Helen Valk-Varanini, Sofia Halliku (SOMA), Kriss Eglite (New Vintage by Kriss) ja Lisa Kröberi loomingut, Woochi puidust käekella, Rugi mansetinööbid ning Wooden Lifestyle`i puidust kikilipse. Oksjonile on pandud ka amigurum-mänguasjade disaineri Lilleliisi loodud lastefondi heegelmõmmik.

Oksjoniasju saab vaadata ja enampakkumisel osaleda siin.

Lastefondi strateegiajuht Küllike Saar kutsus kõiki häid inimesi üles oksjonil osalema ja haigeid lapsi sellisel moel toetama.

«See on suurepärane võimalus ühendada meeldiv kasulikuga ehk siis saada kaunite esemete omanikuks ning teha sellega suur heategu haigetele lastele ja nende peredele, kelle elukvaliteeti teraapia väga palju parandab,» märkis ta. «Ning kuna kohe-kohe on käes jõulud, siis miks mitte hankida heategevuslikult oksjonilt mõni jõulukink!»

Heategevuslik oksjon on üks lastefondi 16. aastapäeva tähistamise tegevustest. Kõik fondi sünnipäevaaktsioonides kogutud annetused suunatakse raskelt haigetele lastele erinevate teraapiate (hipo-, muusika-, tegevus- ja füsioteraapia) võimaldamiseks. Hetkel toetab lastefond kaheksat last kokku rohkem kui 22 000 euroga aastas. Rohkem infot saab lastefondi kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles