Fotod: trummimüdin raeplatsil tõmbas tähelepanu festivalile

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trummimüdin Tartu raeplatsil.
Trummimüdin Tartu raeplatsil. Foto: Kristjan Teedema

Täna keskpäeval võtsid raekoja ette rivvi mõned Elleri kooli ja festivaliga IDeeJazz seotud inimesed, et lüüa algavale muusikapeole tähelepanu tõmbamiseks kooris rütmi. Pulgad käes ja plastist mahutid ees, müdistasid Margus Tammemäe juhatusel teiste hulgas festivali peakorraldaja Oleg Pissarenko ja linnapea Urmas Klaas.

Kuuendat korda peetav IDeeJazz avatakse täna kell 19 Tartu uusima hotelli Lydia sündmuskeskuses ning hotelli juures sõnade ja muusikaga. See läheb sujuvalt üle noorte džässitartlaste kontserdiks legendaarses 1990. aastate džässibaaris Illegaard.

Festivali IDeeJazz põhiprogrammi kontserdid toimuvad neljapäeval ERMi teatrisaalis (Kadri Vooranna kvartett ja Marcin Wasilewski trio), reedel Vanemuise kontserdimajas (löökpillimängija Bodek Janke ja pianist Kristjan Randalu ning basskitarrist ja vokalist Richard Bona koos ansambliga Mandekan Cubano) ja laupäeval Elleri kooli Tubina saalis (kitarrist Enver Izmailov ja bandooniumimaestro Dino Saluzzi ansambel).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles