Eriline lasteaed läheb müüki (1)

Jüri Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nukitsamehe lasteaia mudilased, sealhulgas Mikael (vasakult), Timo, Heili, Helen ja Marta, käivad Taara puiestee majas ilmselt viimast aastat, sest Tartu linnavalitsus kavatseb maja maha müüa. Kuhu erivajadustega lapsed kolitakse, ei oska veel keegi öelda.
Nukitsamehe lasteaia mudilased, sealhulgas Mikael (vasakult), Timo, Heili, Helen ja Marta, käivad Taara puiestee majas ilmselt viimast aastat, sest Tartu linnavalitsus kavatseb maja maha müüa. Kuhu erivajadustega lapsed kolitakse, ei oska veel keegi öelda. Foto: Sille Annuk

Nukitsamehe lasteaed on väike, vaid 30 lapsega, ning töötab Taara puiesteel eestiaegses elamus, millele on nõukogude ajal tehtud juurdeehitis. Lasteaed, vahepeal ka lastekodu, on seal 1944. aastast. Need asjaolud võtavadki lühidalt kokku, miks vanemate meelest väga hubane maja järgmisest sügisest enam lasteaiaks ei sobi.

«Vajaks kapitaalremonti, maja on keerukas, seal on palju treppe,» tõdes Tartu linnavarade osakonna juhataja Kunnar Jürgenson. «Ma ei ütle, et sellest ei saaks ehitada, aga lasteaiaks pigem mitte.»

Udune vastus

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles