Šokeerivad lood väärtustavad aega ja elu

Aime Jõgi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sirli Reinhaus ja Aksel Kivi loodavad näitusega «Kingitud aeg» ja heategeva müügi korraldamisega teenida raha vähiravifondile Kingitud Elu. «Raha ongi ju aeg, mida raskelt haiged inimesed, keda haigekassa enam ei aita, tollelt fondilt saada võivad,» ütles Aksel Kivi. «See raha ei tohi lõppeda.»
Sirli Reinhaus ja Aksel Kivi loodavad näitusega «Kingitud aeg» ja heategeva müügi korraldamisega teenida raha vähiravifondile Kingitud Elu. «Raha ongi ju aeg, mida raskelt haiged inimesed, keda haigekassa enam ei aita, tollelt fondilt saada võivad,» ütles Aksel Kivi. «See raha ei tohi lõppeda.» Foto: Margus Ansu

Salemi koguduse liige Aksel Kivi on üles kirjutanud oma vähist paranemise loo. See on mahtunud valgele paberilehele paarikümne rea sisse.

«Miks peavad mehed käima perearsti juures! Ja kirikus ...» küsib ta pealkirjas. Loo lõpus väljendab ta aga õnnetunnet, mis oli teda vallanud siis, kui arst pärast melanoomilõikust helistas ja ütles, et ta on puhas.

Aksel Kivile lähedane inimene, tema kihlatu Sirli Reinhaus on kirja pannud kaks lugu. Kirjutaja endaga on kõik korras – Sirli on tugev nagu tori hobune, rõõmus ja õnnelik ning usub, et kõik jääbki nii.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles