Varas himustas Mercedese märke

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mercedese märk.
Mercedese märk. Foto: Peeter Langovits

Politsei annab teada kahest Tartus aset leidnud vargusjuhtmist, kus pikanäpumees on pihta pannud parkinud Mercedeste kapotimärgi.

Esmalt tegutses varas Koidu tänaval, kus lisaks märgi ära võtmisele oli murtud sisse ka autosse sisse ning pihta pandud GPS seade. Kahju suurus on selgitamisel.

Sarnasest teost anti teada ka Koidu tänavast mitte väga kaugel asuvalt Kastani tänavalt. Sealgi oli sisse murtud Mercedesesse, varaste saagiks langesid auto tagavaravõtmed ja märk. Kahju suurus on 353 eurot.

Lisaks murti 1. novembrit sisse ka Pärna tänaval parkinud sõiduautosse Audi, millest varastati Pioneeri autoraadio.

Sündmuskohale saabunud politseipatrull märkas veidi eemal ühte kahtlast sõiduautot, mille kontrollimisel leiti selle tagaistmelt kirjeldustele vastav varastatud automakk ja muud kuriteole viitavad esemed.

Politsei pidas autos maganud 35-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning ta toimetati asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles