Jahimehed tabasid Piirissaarel šaakali (1)

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piirissaarel elavad Zinaida Ventšikova (vasakult) ja Maria Korotkova ning Raiko Leosk jäid pildile koos laupäeval tabatud šaakaliga.
Piirissaarel elavad Zinaida Ventšikova (vasakult) ja Maria Korotkova ning Raiko Leosk jäid pildile koos laupäeval tabatud šaakaliga. Foto: Vitali Trots

Piiri külast kalmistu lähedalt saadi ta kätte, teatas Piirissaare vallasekretär, Tooni külas elav Maria Korotkova.

«Oli teine keskmist kasvu, no nagu väike hunt või suur rebane,» rääkis ta. «Nägu on nagu hundil, ilus loom. Jalad on lühikesed, väga tugevad. Aga need kihvad, oi need on suured ja teravad – ta ju kiskja, šaakal. Me nendega elame, selline on loodus.»

Šaakalid on liikunud kalmistu lähistel ja mujalgi saarel juba suvest saadik «Meie Ziina Ventšikova töötab kalmistul, tema nägi neid seal tihti,» märkis ta. «Suvel olid nad mustad. Aga nüüd on karva juba ära vahetanud, on täiesti teist värvi, sellised punakaspruunid nagu rebased.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles