Eile valmistasid Saksa tippkokk Stefan Frank (paremal) ja restorani Hõlm peakokk Lauri Ülenurm ette segu, millest tehakse täna karamellijäätist.
Eile valmistasid Saksa tippkokk Stefan Frank (paremal) ja restorani Hõlm peakokk Lauri Ülenurm ette segu, millest tehakse täna karamellijäätist. Foto: Margus Ansu

Eile keskpäeval tegi Greifs­­waldist pärit kokk Stefan Frank Lydia hotelli Hõlma restorani köögis ettevalmistusi tänaseks õhtuks, kus ta pakub restorani külastajatele viiekäigulist õhtusööki.

Menüüs on muu hulgas hanemaksaparfee õuna-ingverimoosiga ning kõrvitsa-kookosevaht hiidkrevettidega. Magustoiduks pakutakse vürtsikat pirni ning karamellijäätist pähklite, küpsisepuru ja ploomipüreega.

Süües õnnelik

Kommentaarid
Copy